Reacties

Hieronder vind je een aantal reacties. Het is een bloemlezing van brieven, kaartjes en mailtjes die ik ontving door de jaren heen. Hieronder van nieuw naar ouder…


Ook bij een feestje thuis past een troubadour. Hier op de 50-jarige bruiloft van een echtpaar waarvoor ik al speelde op hun 25-jarige bruiloft.


Tijdens een verjaardagsfeestje van een goede vriendin was ik getuige van een optreden van Theo. Nu ken ik hem al vele jaren en ik wist wel dat hij regelmatig optreedt als troubadour. Maar nog nooit de gelegenheid gehad om een optreden bij te wonen. Wat een enorme verrassing! Hij weet de hele meute in feeststemming te krijgen. Hij kan mooi en krachtig zingen, goed gitaarspelen en hij heeft gevoel voor humor. Vanaf het moment dat hij het podium betreedt verandert de zaal in een groot feest. Hij zingt in alle mogelijk stijlen en in diverse talen. Kortom: een aanrader!!!
Ineke Stofmeel


Wat hebben we een lol gehad. Echt super! Hele fijne dagen en ga vooral zo door. Groetjes Thea


Bedankt voor de geweldige middag op ons Ceciliafeest! Wij hebben ontzettend genoten van je optreden. Het was fantastisch!


Ook wij hebben het als een heel leuke dag ervaren en ik zie je dan ook graag terug op het Binnenhofje!”


Hallo Theo, we hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad mede door je geweldige optreden. Alleen maar hele positieve reacties gehad van een ieder en het leuke was dat vanaf de eerste noot iedereen volop heeft meegezongen en gedaan. Het was helemaal geweldig!!! Leuk detail: tijdens een partijtje voetbal op maandag met onze kleinzoon Jarno riep hij spontaan na het scoren van een doelpunt: “Tuut-tuut-tuut, to-ma-ten-soep!” Dus ook op hem heeft het veel indruk gemaakt. Nogmaals veel dank en heel veel suc6!!!
Groet, Ger en Marie-Anne Ballering, Geldrop

P.S.: De totale opbrengst van het feest is voor de Alpe d’Huzes: 740 euro!


Hallo Theo, je optreden was geweldig goed! Groetjes,
Frans van Halem


Beste Theo, nogmaals reuze bedankt voor de zeer geslaagde avond gisteravond. Er is gelachen,er zijn tranen gelaten van emoties. Iedereen heeft me vandaag een sms-je gedaan om te melden: mooie locatie, zeer lekker eten, ambiance tot en met dank zij de troubadour – en dit gaat wel over jou. Vriendelijke groeten,
Alda en Jos (België)


Hallo Theo, mede door jouw optreden is ons 40-jarig huwelijksfeest een onvergetelijke middag/avond geworden. Het was voor velen een verrassing en ook een herkenning dat je er weer was. Op ons 25-jarig huwelijksfeest was je er ook. Dat maakte het zo bijzonder. Jij vermaakte de gasten enorm, iedereen heeft genoten. Enorm bedankt, het was geweldig. Hartelijke Groeten,
Teun en Elly Stolk


Beste Theo, het heeft even geduurd, maar wij willen alsnog reageren op jouw optreden tijdens ons huwelijksfeest. Het was in een woord geweldig!!! Hoe jij het gezelschap op sleeptouw nam en ze werkelijk alles liet doen, wat ze normaal niet doen was fabuleus. Terwijl ik dit zit te schrijven, zingt het “treintje” alweer door mijn hoofd. Wij hebben vernomen, dat je onze mosselavond ook komt opluisteren. Nou, reken maar: wij zijn van de partij!!! En dan zullen wij de andere gasten wel eens leren hoe het treintje werkt. Bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ineke en Willem van der Sluis-Speeks


Hoi Theo, Bedankt! Bedankt! Bedankt! Het was helemaal geweldig, jouw optreden zette de puntjes op de i van een perfecte dag! Hierbij nog een foto van jezelf.
Liefs, Annemiek & Lex


Hallo Theo, gezien de reacties welke wij hebben ontvangen heeft een ieder op ons feest van jouw optreden genoten. Ook voor ons was het een geslaagde middag. Aangezien wij jou niet kenden vóór ons feest was het afwachten wat ons te wachten stond. Ik kan je zeggen het was uitstekend hoe jij ons en onze gasten hebt weten te vermaken. Theo, bedankt en de hartelijke groeten.
Gijs en Alice Blonk


Beste vrienden en familie, hopelijk hebben jullie net zo genoten afgelopen zaterdag als ik. Uit de eerste reacties af te leiden wel, mede dankzij het uitstekende buffet van Kookstudio Herman Meassen uit Reuver en het spetterende optreden van Theo de Troubadour. Ik vond het erg leuk dat jullie er allemaal waren en wil jullie ook hartelijk danken voor de mooie geschenken. Ik zal met veel plezier aan mijn 40e verjaardag terugdenken.

Leo, Christianne, Joris, Adriaan, Ron, Onno, Koen, Saskia, en last but not least Anna nogmaals heel erg bedankt voor de hulp bij de organisatie en uitvoering!

Bijgaand nog een foto als herinnering en graag tot een volgende keer,
Marcel Menger


Hallo Theo, na alle feestdagen achter de rug te hebben blikken we nog regelmatig terug op ons kerstdiner. Wat was het een gezellig kerstdiner mede dankzij door jouw optreden natuurlijk! Het was gewaagd, maar het is uitgedraaid op een geweldig samenspel. Het mooiste compliment wat je als organisatie kan krijgen is toch als iedereen met een fijn gevoel naar huis gaat en er nog lang over nagepraat word. Een 85-jarige bewoner vertelde ons, dat hij het mooiste kerstfeest beleefd had ooit! Nou als dat geen ‘Christmas Carol’ is! Theo, nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!

Groetjes namens
Team St. Martinus, Zevenbergschen Hoek


Hoi Theo, even een reactie op gisteravond voor ons koor in Oudenbosch. Het was een gezellige avond mede door jou presentatie. We waanden ons weer rond het kampvuur en jaren jonger. Hartelijk dank voor zoveel nostalgie.
De Nederlandse Amerikaan: ‘Zijn neus lijkt wel een krentenbol, ik wou dat ik er in happen kon.’ Misschien een nieuwe versie, maar deze kwam weer boven. Succes en tot horens over vijf jaar,of elders op een feestje.
Hartelijke groet.

Lucie

Hallo Theo, ik had je beloofd een mailtje te sturen, dus bij deze. We hebben gisteravond enorm van je optreden genoten,je was weer helemaal in vorm. We hebben het feestje nog verder voortgezet in een plaatselijke bruine kroeg, dus je begrijpt dat het een latertje is geworden. Maar al bij al hebben we het heeeeeeeel gezellig gevonden en we hopen allemaal dat we je nog een keer terugzien. Heel veel groetjes en dank je wel voor je gezelligheid, spontaniteit en vrolijkheid van,
Wilma, de jongste uit het West Brabants Gemengd Koor’


Goedenavond Theo, sinds gisterenavond mogen wel zo amicaal zijn gelet op het interactieve contact bij je optreden. Ik ken maar 2 woorden om je optreden samen te vatten: GROTE KLASSE! Toen je begon dacht ik: “Dat wordt niks, dit past niet bij ons feest.” Maar al snel moest ik mijn mening herzien, toen je zonder microfoon iedereen overstemde en de aandacht wist te trekken, nog sterker wist te boeien en ‘dwong’ mee te doen. (Je zou een aanwinst zijn voor ons Mades Mannenkoor!) Jouw optredens hebben heel sterk bijgedragen tot een welslagen van ons 15-jarig jubileum van buurtvereniging ‘De Waai’ (augustus 2006), waarmee ik de voorzitter feliciteer en eveneens met zijn keuze om jou te strikken voor deze avond. Nogmaals de complimenten en ik zal veel reclame voor je maken!
Chris  Kokke


“Hallo Theo, hierbij een paar foto’s van mijn feest (juli 2006) wat jij op een heel leuke manier hebt opgeluisterd. De stemming zat er meteen goed in door de manier waarop jij dit hebt aangepakt. Nog bedankt.”
Ina Knippels


Foto op de achterzijde van Maggezien (april 2005), het interne huisblad van SOVAK, een instelling voor verstandelijk gehandicapten. De opening van een nieuwe locatie werd door mij opgeluisterd met “lopende muziek” en de cliënten en hun ouders en verwanten, medewerkers en vrijwilligers hebben daar zichtbaar van genoten!


Theo, nogmaals bedankt voor het optreden als troubadour. We hebben veel leuke reacties ontvangen van onze gasten en zelf hebben wij natuurlijk ook genoten. Vanavond de video teruggezien van gisteren. Het is een leuke herinnering voor later.
Groetjes van Gerard, Tiny en Marcel


Voor ’t Bonte Paard in Abbekerk ben ik al 15 jaar lang een soort van “huistroubadour”. Niet dat ik er elke maand kom, maar als er iets bijzonders te doen is, dan weten ze mij altijd weer over te halen de verre reis naar de kop van Noord-Holland te maken. Het artikeltje hiernaast gaat ook over een optreden voor ’t Bonte Paard, maar dan voor het personeel en niet in Noord-Holland, maar in het Limburgse Arcen.


Hoi Theo!!! Wat was jij gisteren een verrassing!!! Geweldig hoe jij al tijdens de eerste noot de juiste toon weet te zetten naar een fantastische avond, ook al was het maar een tweepersoonsfeestje. Vooral het interactieve liedje met o-me-let en to-ma-ten-soep vonden we erg leuk. We hebben ervan genoten!!!
Ellen en Ton